Choose Theme
 
2017-10-16

2018. MÁRCIUS 11. – BUDAPEST SPORTARÉNA!

abogi

Nincs hozzászólás

18 év után ÚJRA látjuk és hallhatjuk Kedvencünket!!!
Úgy tűnik, a cikkben mi is meglettünk említve, hisz tényleg azért kampányoltunk éveken keresztül, hogy egyszer erről a hírről írhassunk! 🙂
 A BROADWAY EVENT & CONCERT EUROPE & ART BG jóvoltából álmunk BETELJESÜLT! Hálás köszönet!
MI BIZTOSAN OTT LESZÜNK!!!!

A jegyek 2017. október 18-ától érhetőek el:

https://enrique-iglesias-koncert.broadway.hu/2018-03-11-20-00

 

Screenshot_20171016-100255
Íme a cikk:
Végre meghozza gyümölcsét a magyar Enrique Iglesias rajongók kitartása és szeretete: a legnépszerűbb spanyol énekes ugyanis 17 év után, 2018. március 11-én újra Budapesten ad koncertet!
Az itthoni Enrique-fanok pár éve egy videóüzenetben hívták meg Magyarországra a latin szívtiprót, hogy
a 2000. szeptemberi show után újra levegye a lábáról a közönséget, ám a kívánságuk most válik valóra. A Grammy-díjas sztár 60 millió eladott albummal a tarsolyában nemsokára egy feledhetetlen, látványos show-elemekkel tarkított koncerten énekli majd el a legkedveltebb dalait – minden bizonnyal a Hero, a Bailando, a Can You Hear Me, a Subeme La Radio, az El Perdedor vagy a Duele El Corazon is elhangzik majd a bulin a hallgatóság legnagyobb örömére. Enrique Iglesias álmaiban nem mindig ilyen arénás szereplések voltak, ugyanis gyerekkorában inkább a foci felé húzott a szíve. Egy ideig remekül is ment neki a játék, de ahogy cseperedett, ráébredt, hogy ez mégsem az ő világa, és a mostani rajongók legnagyobb örömére összepakolta a sportcuccait, és elkezdett énekelni. 1982-ben, 7 évesen Madridból Floridába költözött az Európában hatalmas népszerűségnek örvendő énekes édesapjához, Julio Iglesias-hoz.
Utoljára 2000. szeptember 4-én lépett fel Magyarországon, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán, ahol elhangzottak olyan slágerek, mint a Bailamos vagy az előbb említett Could I Have This Kiss Forever. Interjúkat akkor nem adott, azonban néhány szerencsés rajongó autogramot kaphatott, illetve közös fotót is készíthetett a sztárral. A másfél órás show után egy közönségtalálkozó keretén belül átvehette az Enrique című albuma magyarországi eladásai után járó aranylemezt is a Universal ügyvezető igazgatójától, Hegedűs Lászlótól, valamint Kallós András marketing főnöktől. Azóta 2001-ben megjelent ötödik stúdiólemeze, az Escape, amely A Billboard 200-on 2. helyezést, a Brit albumlistán 1. helyezést ért el, a bemutatkozó kislemez, a Hero pedig hatalmas diadalt aratott. 2002-ben a Quizás – amely a leggyorsabban eladott spanyol album, és a legmagasabb pozíciót kiküzdő spanyol korong címeket szerezte meg –, 2003-ban a Seven következett, melyet egy kis szünet után a nyolcadik nagylemez, az Insomniac követett 2007-ben. Ezen és a 2010-es Euphorián olyan neves vendégelőadók és együttesek nevei szerepelnek, mint Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Wisin & Yandel, Ludacris és Lil Wayne.
“Óriási, több éves munkánk volt, míg elértük, hogy Enrique Iglesias 2018-as világkörüli turnéjának egyik helyszíne Budapest legyen. Több világsztár menedzsereivel, promotereivel vagyunk folyamatos kapcsolatban, sok-sok előadás van a hátunk mögött, de ezt az Iglesias konceretet keményebb volt megszervezni, mint gondoltuk, évek óta az egész világ utána kapkod. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végül sikerült, és biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, budapesti fellépés felejthetetlen élmény lesz a magyar közönségnek.” – nyilatkozták a szervezők.
Szervező: BROADWAY EVENT & CONCERT EUROPE & ART BG
Jegyek vásárolhatók: 2017. október 18., szerda órától: broadway.hu 
(Forrás: https://enrique-iglesias-koncert-az-arenaban.broadway.hu/)

 

Az említett videó(k): 🙂